Hoofdsponsoren

ah

elpress

© Gennep Atletiek (S.V. Vitesse '08)
Alle rechten voorbehouden.

Gennep Atletiek

Op dinsdag 6 september 2022 start er weer een hardloopcursus in Gennep, speciaal voor de beginnende hardloper.

Deze cursus wordt gegeven door Gennep Atletiek en zal 15 weken duren. De trainingsdagen zijn dinsdagavond (aanvang 19.00 uur) en zaterdagmorgen (aanvang 09.00 uur).

In deze 15 weken wordt je via een geleidelijk opbouwschema getraind tot het gemakkelijk aan een stuk kunnen hardlopen van zo’n 5,5 km. Tijdens deze periode zal er onder meer aandacht besteed worden aan de basistechniek van hardlopen, lichaamshouding, spierkrachtverbetering en blessurepreventie.

Lekker samen sporten staat hierbij duidelijk voorop.

De cursus wordt op zaterdagmorgen 17 december 2022 afgesloten met een testloop over 5 km.

Kosten voor deelname aan de cursus bedragen 50 euro, dit is inclusief een tijdelijk lidmaatschap bij onze vereniging en de Atletiekunie.

Voordat je besluit om deel te nemen aan de cursus, kun je vrijblijvend deelnemen aan een eerste training. Op dinsdag 6 september start deze vanaf sportpark ‘De Heijkuul’ aan de Langeweg in Gennep.

Na afloop van de cursus is er de mogelijkheid om het tijdelijk lidmaatschap om te zetten in een definitief lidmaatschap. Alvorens je aansluit bij een van de bestaande loopgroepen, wordt je begeleid naar het aaneengesloten kunnen hardlopen van een uurtje in je eigen tempo.

Uiteraard is ook de al gevorderde hardloper van harte welkom om een aantal keren vrijblijvend te komen meetrainen in een van de overige loopgroepen.