Hoofdsponsoren

ah

elpress

© Vitesse '08
Alle rechten voorbehouden.

Gennep Atletiek


Sponsornieuws

Sponsornieuws           20 november 2014

Een van onze trouwe ster sponsors A&C Media B.V. heeft in de afgelopen maand besloten om opnieuw een sponsorcontract af te sluiten met Vitesse’08. A&C Media B.V. is de uitgever van weekblad “De Maas- en Niersbode”. Het contract is reeds getekend en afgesloten voor een looptijd van 3 jaar. Deze trouwe sponsor heeft inmiddels ook een website in de lucht genaamd www.gezien.nl . Onder de rubriek sport (www.gezien.nl/gennep/sport) kun je voortaan o.a. onze wedstrijdverslagen maar ook die van onze concurrenten lezen. Kortom zeer goed nieuws en we zijn als club dan ook heel blij met dit nieuwe sponsorcontract.

 gezien

 

 

 

Sponsornieuws           18 november 2014                               

De sponsorcommissie en het bestuur is verheugd mede te kunnen delen dat in de afgelopen maand de Firma Aandijk heeft besloten een nieuw sponsorcontract af te sluiten met Vitesse’08. De firma Aandijk is een bedrijf in de automobiel branche dat de in- en verkoop doet van nieuwe-, gereviseerde- en gebruikte onderdelen. Zie ook hun website www.aandijk.nl.

Toch positief nieuws in deze toch wat zwaardere tijden voor ondernemers. De directeur eigenaar was zeer enthousiast over de prestaties van ons eerste elftal en besloot spontaan zich aan te melden als sponsor. Hij is inmiddels dan ook een trouwe supporter van ons 1ste elftal.

ad

auto