Hoofdsponsoren

ah

elpress

© Gennep Atletiek (S.V. Vitesse '08)
Alle rechten voorbehouden.

Gennep Atletiek

Jeugdtrainingen hervat per 29 april

Het kabinet heeft besloten tot aangepaste maatregelen voor de jeugd tot en met 18 jaar. Als gevolg hiervan mogen zij per 29 april in clubverband weer buiten trainen.

Afgelopen dagen is er veel contact geweest tussen bestuur en trainers over hoe we dit op een verantwoordelijke wijze gaan oppakken. Dit heeft geresulteerd in protocollen om alles in goede banen te leiden. Denk hierbij aan de basisregels van dit moment zoals thuis blijven bij ziekte(verschijnselen), handen wassen en afstand houden tot elkaar. Maar ook aanvullende maatregelen zoals geen ouders op het sportpark, verplichte looprichting op het sportpark, en beperkte groepsgrootte met voldoende toezicht. De protocollen dienen dan ook goed gelezen en nageleefd te worden door één ieder die verbonden is aan onze vereniging.

We moeten het samen doen en samen de verantwoordelijkheid dragen om dit tot een goede uitvoering te brengen, doen we dit niet dan kan dat gevolgen hebben voor het doorgaan van de training of zelfs voor de gehele vereniging!

- Gennep Atletiek protocol algemeen

- Gennep Atletiek protocol atleten

- Gennep Atletiek protocol ouders

- Gennep Atletiek protocol trainers

Met sportieve groet,
Bestuur Gennep Atletiek