Hoofdsponsoren

ah

elpress

© Gennep Atletiek (S.V. Vitesse '08)
Alle rechten voorbehouden.

Gennep Atletiek

Beste lopers,

Na het afgelasten van de Genneperhuysloop in 2020 ivm corona, willen wij jullie informeren over het besluit van de organisatie dat de 5e Genneperhuysloop op zaterdag 15 juni 2019 de laatste editie is geweest.

Voor liefhebbers van de datum: afhankelijk van de coronamaatregelen zal er een nieuwe loop plaats vinden op zaterdagmiddag 19 juni 2021 op het parcours van de voormalige Kerstloop.

 

 

 

 

 

 

 

 

DE GENNEPERHUYSLOOP OP ZATERDAG 20 JUNI 2020 IS AFGELAST

 

 

 

 

 

Datum : Zaterdag 19 juni 2021

Organisatie : Gennep Atletiek (SV Vitesse'08)

Start/Finish : Bij het oude Stadhuis in het centrum van Gennep

Contact : loopevenement@vitesse08.nl

De Genneperhuysloop is onderdeel van de regionale Run Competitie in het Land van Cuijk & Maasduinen.

  Leeftijd Start Voorinschrijving Na inschrijving
Bambini's (250 mtr) tot 5 jaar 18.45 uur n.v.t. € 1,00
Jeugd (1 km) 6t/m12 jaar 18.50 uur € 2,00 € 2,50
5km   19.00 uur € 4,00 € 6,00
10km   19.45 uur € 5,00 € 7,50

Voorinschrijven :

Voorinschijven via www.inschrijven.nl of link vanaf deze webpagina vanaf 5 april 2021 t/m vrijdag 18 juni 2021, 22.00 uur. 
Inschrijfgeld wordt per automatische incasso achteraf betaald, indien het startnummer is opgehaald op de wedstrijddag. Dit geldt ook voor de deelnemers die geen Nederlands IBAN-rekeningnummer hebben.
Voorinschrijven is voordeliger voor de deelnemer, gemakkelijker voor de organisatie en bevordert de doorloopsnelheid bij het afhalen van de startnummers op de wedstrijddag.

Afhalen van het startnummer op de wedstrijddag in het inschrijfburo tot een kwartier voor de start van de afstand.

Nainschrijven :

Na-inschrijving is mogelijk op de wedstrijddag tot uiterlijk een half uur voor de start en kan alleen tegen contante betaling. Graag gepast betalen!!

Inschrijfburo :

Het inschrijfburo is gevestigd in het oude Stadhuis van Gennep en is op de wedstrijddag geopend vanaf 17.30 uur. Na de laatste start is het inschrijfburo niet meer toegankelijk voor deelnemers.

 

Prijzen/herinnering:

Op de 5 en 10km zijn er voor iedere categorie (D40-/D40+/H45-/H45+) drie prijzen. Prijzen worden verdeeld op volgorde van binnenkomst.
De eerste 100 voor-inschrijvers krijgen bij het afhalen van het startnummer een leuke attentie als herinnering. Dit jaar xxxxx.

Prijsuitreiking:

Jeugdlopen :    19.10
5km :              20.00
10km :            21.00

Kleedlokalen/douches :

Bij Lifestyle Healthcenter Gennep gelegen aan de Maasweg 49 op loopafstand van start/finish.

Parkeergelegenheid :

Bij voorkeur in het centrum op de parkeerplaatsen de Martinushof en het Europaplein. Vanaf de Rijksweg N271 ter hoogte van de Maasbrug de afslag Gennep nemen. Zie verder plattegrond:

Parcours

Ca. 50% verharde weg,  ca. 40% onverhard fietspad en ca 10% natuurlijk grasland.

Het gedeelte grasland bevindt zich ter hoogte van de ruïne van het Genneperhuys en is in beheer bij Staatsbosbeheer.
“De beheerder van het gebied waarin het evenement plaatsvindt wil de natuur in dit gebied in een goede staat houden. Subsidies en andere inkomsten dekken niet alle kosten om het gebied op een zorgvuldige wijze te beheren. De organisatie betaalt daarom voor elke deelnemer een kleine bijdrage, zodat u nu en ook in de toekomst van (sportevenementen in) de natuur kan blijven genieten.”

   

Aansprakelijkheid :

Deelname is op eigen risico. SV Vitesse '08 is niet aansprakelijk in geval van letsel, schade, vermissing of diefstal.
Ingevolge de verleende vergunning door de gemeente Gennep dienen wij de deelnemers te informeren dat het een avondloop betreft, waarbij er toch verkeersbewegingen binnen de route zouden kunnen plaats vinden ondanks de getroffen verkeersmaatregelen; de gemeente adviseert daarom eenieder te zorgen voor een goede zichtbaarheid door bijvoorbeeld het dragen van een fel shirt of een fluoriserend hesje.