Hoofdsponsoren

ah

elpress

© Vitesse '08
Alle rechten voorbehouden.

Gennep Atletiek


Algemene Ledenvergadering SV Vitesse'08

Agenda  Algemene Ledenvergadering SV Vitesse ’08

         woensdag 19 juni 2019 om 20.00 uur

 1. Opening
 2. Mededelingen
 3. Notulen ALV 13-12-2017
 4. Jaarverslagen diverse afdelingen
 5. Verdeelsleutel voetbal en atletiek
 6. Financiëel verslag
 7. Kas en controle commissie
 8. Vaststelling contributie
 9. Bestuursverkiezing
  Aftredend en herkiesbaar: Peter van As
  Aftredend en herkiesbaar: Ton van Rijswijk (budgethouder afdeling atletiek)
 10. Rondvraag

 


Nieuw promotiemateriaal

Tijdens de Kerstloop (26-12-2018) presenteerde Gennep Atletiek voor het eerst haar nieuwe promotiemateriaal in de vorm van een beachvlag.


Met spoed gezocht: schoonmaker of schoonmaakster

SV Vitesse'08 is per direct op zoek naar een schoonmaker of schoonmaakster. Hieronder vallen de 10 kleedkamers, de scheidsrechterslokalen, het invalidentoilet, het materiaalhok, de garderobe van de kantine en de beide toiletruimtes in de garderobe van de kantine. Het gaat om het poetsen op vrijdag, zaterdagmiddag en op maandag in de maanden vanaf half augustus t/m eind mei met een grote poetsbeurt begin juni. Met uitzondering van de winterstop. Hier staat uiteraard een gepaste vergoeding tegenover.

Indien u geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen met de secretaris van de vereniging Peter van As (secretaris@vitesse08.nl)


Beginnerscursus voorjaar 2019

Op dinsdag 12 maart 2019 start er weer een hardloopcursus in Gennep speciaal voor de beginnende hardloper.

Deze cursus wordt gegeven door Gennep Atletiek en zal 14 weken duren. De trainingsdagen zijn dinsdagavond (aanvang 19.00 uur) en zaterdagmorgen (aanvang 09.00 uur). Op beide dagen is de start vanaf sportpark ‘De Heijkuul’ aan de Langeweg in Gennep.

In deze 14 weken wordt je via een geleidelijk opbouwschema getraind tot het gemakkelijk aan een stuk kunnen hardlopen van zo’n 5,5 km. Tijdens deze periode zal er onder meer aandacht besteed worden aan de basistechniek van hardlopen, lichaamshouding, spierkrachtverbetering en blessurepreventie.

Lekker samen sporten staat hierbij duidelijk voorop.

De cursus wordt afgesloten met deelname aan de Genneperhuysloop op zaterdagavond 15 juni 2019 op het onderdeel 5 km.

Kosten voor deelname aan de cursus bedragen 50 euro, dit is inclusief deelname aan de Genneperhuysloop en een tijdelijk lidmaatschap bij onze vereniging en de Atletiek Unie in verband met verzekering.

Voordat je besluit om deel te nemen aan de cursus, kun je vrijblijvend deel nemen aan een eerste training.

Na afloop van de cursus is er de mogelijkheid om het tijdelijk lidmaatschap om te zetten in een definitief lidmaatschap. Alvorens je aansluit bij een van de bestaande loopgroepen, wordt je begeleid naar het een uurtje aaneengesloten kunnen hardlopen in je eigen tempo.

Uiteraard is ook de al gevorderde hardloper van harte welkom om een aantal keren vrijblijvend te komen meetrainen in een van de overige loopgroepen. 

 


Nieuwe trainers

Tijdens de ledenvergadering atletiek op 28 maart 2017 werden de welverdiende diploma's door de cursusbegleider uitgereikt aan de geslaagde looptrainers.

 trainersdiploma